SkinCare_Solutions_Skin_Age_Management

Stap 5 – Verzorgen

Huidverzorging-wellnesstherapie, de balance tussen de huid en van binnenuit.

De huid is niet de enige focus voor anti-aging en schoonheid. Dit is de reden dat huidverzorgingsbehandelingen een consistente en gezonde levensstijl (extern en intern) nodig hebben voor een gezonder, jeugdiger uitziende huid.

Ontgifting, stressvermindering, essentiële voedingsstoffen, hormonen, evenwichtige en gezonde keuzes zijn essentieel voor het bewerkstelligen van gezondheid en dat is wat de huid voedt van binnenuit.

Stap 4 Herstel |  Skin Age Management

Binnen ons merkenportfolio van high-end, exlcusieve en 100% Bio-cosmetica huidverzorgingsproducten en behandelingen hebben wij u een ruime keuze geschikt voor diverse huidcondities, huidtypen en huidskleur.

Nora Bode OXYjet, dé originele zuurstofbehandeling en producten:
Absolute Effects: Energy Reload, Volume Booster, Sensitive Balance, Brightening Corrector, Purifying Control
BEAUTY-TOX
Ceromone
INTACT
Specials
 

Vetia Floris
Alle Vetia Floris producten zijn voorzien van de hoogste NaTrue drie-sterren certificering. De formuleringen bereiken buitengewone resultaten en zijn niet alleen hydraterend, kalmerend en extreem voedend maar verminderen ook zichtbaar huidveroudering als rimpels en fijne lijntjes, verhogen de zuurstofopname, bevorderen de aanmaak van collageen en elastine. Vetia Floris producten bevatten tevens een uniek beschermingsmechanisme tegen UV-licht Elk Vetia Floris product is op grond van haar natuurlijke anti-inflammatoire eigenschappen tevens geschikt voor de gevoelige huid.

Vetia Floris is het eerste luxe-organic premium bio-cosmeticamerk ter wereld. Ontwikkeld en geproduceerd in Zwitserland. NaTrue drie-sterren-gecertificeerd, 100% organische ingrediënten op basis van de essentiële oliën, mineralen, vitaminen, omega-vetzuren, plantenextracten, kruiden, botanisch fruitwater, géén toxische en synthetische stoffen.

Vetia Mare
Een luxe, biologische premium cosmeticalijn van mariene oorsprong, gebaseerd op de beginselen van de Derma-Oceanische-Wetenschap. Geformuleerd met sterk geconcentreerde voedingsstoffen boordevol zeeplanten, diverse soorten algen + micro-organismen. Welke beschikken over unieke beschermingsmechanisme tegen UV-licht + regeneratie krachten, voor opbouw van het collageen en elastine, ontstekingsremmend, hydraterend, verstevigd het bindweefsel, vermindert irritaties en roodheden, stimulatie van celvernieuwing, verfijnt het huidrelief, reduceert talgproductie, vermindering van rimpels en fijne lijntjes ook geschikt voor de vocht-arme huid. Vetia Mare zorgt ervoor dat de huid haar jeugdige vitaliteit behoud, tegelijkertijd effectief alle tekenen van huidveroudering bestrijdt.

Ontwikkeld en geproduceerd in Zwitserland. NaTrue drie-sterren-gecertificeerd, 100% organische ingrediënten, geen toxische en synthetische stoffen

Swisscode Pure
Deze Zwitserse huidverbeteringslijn gebaseerd op 6 unique serums, Hyaluron, Genistein, MPC, Dynalift, Repair Complex, Kiribirth en 1 oleogel Vitamin F Forte, bevatten werelds toonaangevende ingrediënten, hoogste concentraties en geheel vrij van parabenen, silicone, alcohol, derivaten van petroleum, PEG’s, PPG’s, kleurstoffen of andere vormen van conservering.

Swisscode Pure serums zijn pure probleemoplossers en kunnen zo specifiek afgestemd worden op ieder huidprobleem. Onderling als kuur of als layering voor thuis of in het instituut/kliniek

Swisscode Bionic
Swisscode Bionic is een nieuwe generatie van een baanbrekende Zwitserse technologische huidverzorging. Swisscode Bionic serums: Age Control, Recovering Complex en Radiant Elixer zijn een “cocktail van natuurlijk evenwichtige schoonheid van plantaardige stamcellen” de basis van de beginselen van Bionics, de wetenschappelijke overdracht van optimale oplossingen uit de natuur. Rijk aan aminozuren, mineralen en anti-oxidanten. Verbeteren het natuurlijke proces van verjonging, werken ontstekingsremmend en beschermen het imuumsysteem van de huid tegen beschadiging van milieu, fysische en biologische stress.

Vinoderm
Vinoderm is gebaseerd op de sterkste anti oxidant ter wereld en een eeuwenoud Beauty-geheim. Druivenpitextract afkomstig van een Pinot Noir uit het kanton Wallis, aan de rand van de Zwitserse alpen. Geïnspireerd door dit natuurlijke schouwspel gebruikt Vinoderm een exclusief anti-aging middel in de vorm van een Bi-complex: een combinatie van wateroplosbaar druivenpitolie met vitamine E.

De Werking van dit eenmalige Bi-complex is veelzijdig:
 

Beschermt het lipiden- en huidbeschermingsmechanisme

Werkt kalmerend bij huidirritaties en roodheden

Synergie-effect druivenpitextract met vitamine E = GSP-T

Verhoogt het beschermingsmechanisme (DNA) tegen schadelijk UV-licht. Druivenpitextract, ook wel bekend als OPC of Reservatrol behoort tot de groep flavonoïden. Het is een natuurlijke antioxidant die dus in druiven(pitten) voorkomt, maar ook in appels, peren, veenbessen. De antioxidant-activiteit van druivenpitextract is uitvoerig onderzocht en bevestigd, zowel in-vivo als in-vitro. Druivenpitextract is 50x krachtiger dan vitamine E en 20x krachtiger dan vitamine C. Het biedt bescherming tegen cel- en weefselveroudering (het DNA) veroorzaakt door oxidatieve stress en toxische invloeden. Druivenpitextract kan een heel brede bescherming bieden aan zowel het bindweefsel en de vaten, heeft een ontstekingsremmend en antiallergisch effect. Het is een ideale bescherming tegen de effecten van uv-straling op de huid.

Druivenpitextract heeft een beschermende invloed op het collageen en elastine van de huid en vaatwanden. Zorgt er voor dat bloedvaten stevig en soepel blijven en de doorstroming van vooral de onderbenen wordt bevorderd. Daarom wordt het ook ingezet bij spataderen. Druivenpitextract stimuleert, in samenwerking met vitamine C, de aanmaak, reparatie en stabilisering van collageen en remt de afbraak van collageen. Ook de afbraak van elastine en hyaluronzuur (een bouwsteen van het bindweefsel) worden door druivenpitextract geremd.

Druivenpitextract helpt ook bij de wondheling van huid en slijmvliezen en beschermen tegen huidbeschadiging door UV-licht. In een recent onderzoek is gebleken dat diverse polyfenolen, waaronder ook proanthocyanidinen uit druivenpitten, van nut kunnen zijn bij huidaandoeningen die een gevolg zijn van UV-straling, oxidatieve stress en DNA schade en daarmee het risico op huidkanker verkleinen.

Vinoderm is een overzichtelijke verzorgingslijn voor iedere leeftijd en huidtype.

Doelgroepen: eerste gelaatsverzorging, eerste rimpels, rimpels en rijpere huid.

Vinoderm is dermatologisch getest, geheel van conserveringsmiddelen, parabenen en dierproefvrij .

Naast wateroplosbaardruivenpitextract en vit E bevatten de Vinoderm verzorgingsproducten plantaardige extracten zoals: gist, komkommer, avocado-olie, shea butter, witte waterlelie, tuinkers, kamille-extract, hyaluronzuur, melkdistel, propolis, ginkgo, groene thee, magnolia-extract, grapefruitextract.