Nora_Bode_logoBEAUTY-TOX is hét geheim dat de prominente rimpels van Madonna, Jennifer Aniston en gerenommeerde Duitse actrices zachtjes laat verdwijnen. De Britse courant Daily Mirror, Bunte, Frau im Spiegel, en tal van andere tijdschriften hebben daarover geschreven. "Kraaienpootjes" rond de ogen, fronslijnen op het voorhoofd en een verminderde elasticiteit van de huid laten ons al op jonge leeftijd vaak moe en ouder uitzien dan we eigenlijk zijn.

De BEAUTY-TOX-producten bevatten een exclusieve cocktail van werkzame bestanddelen die precies deze factoren beïnvloed en uw huid op geheel natuurlijke wijze jonger, jeugdiger en stralender uitzien:

De combinatie van peptiden die mimische rimpels aanpakken, opbouw stimulerende hyaluronzuur peptiden en phytohormonen van planten dragen eraan bij dat uw huid een frisser en gladder huidstructuur krijgt. Voor meer informatie, neem dan contact met ons op

Nora_Bode_BEAUTY_TOX_Skincare
Nora_Bode_BEAUTY_TOX_Pure_Gentle_Cleansing_Foam

BEAUTY-TOX 
pure gentle cleansing foam

Zacht schuim voor een zachte, maar toch grondige reiniging van de huid. Geschikt voor elk huidtype, vooral voor de gevoelige huid.

Actieve bestanddelen:
Reiningsactieve werkstof van kokosolie, allantoïne, lactaat

 

 

 

 

 

 

 

Nora_Bode_BEAUTY_TOX_Pure_Gentle_Cleansing_Milk

BEAUTY-TOX 
pure gentle cleansing milk

Romige, rijke melk voor de zachte en grondige reiniging van de droge huid. Hiermee verwijdert u ook waterproof make-up.

Actieve bestanddelen:
Reiniging-actieve fosfolipiden, melkzuur en plantaardige oliën

 

 

 

 

 

 

Nora_Bode_BEAUTY_TOX _pure_toning_face_lotion

BEAUTY-TOX 
pure toning face lotion

Na de reiniging met schuim of melk verfrist deze lotion de huid, verwijdert residuen van de reiniging en verfijnt de huid.

Actieve bestanddelen:
Reiniging van actieve fosfolipiden, melkzuur, kamfer

 

 

 

 

 

 

Nora_Bode_BEAUTY_TOX_care_fast_response_fluid

BEAUTY-TOX 

care fast response fluid

Vermindert de door gezichtsuitdrukkingen ontstane fijne mimische lijntjes en rimpels, vooral op het voorhoofd, rond de ogen en de zone van de mond en voorkomt de vorming van nieuwe. Door de extra stimulatie van de collageensynthese krijgt de huid meer elasticiteit en jeugdige stevigheid. Effectieve moisturizer, verlenen de huid een fris en zacht gevoel. Ideaal als een lichte dag- en nachtcrème en als basis voor een Make-Up.

Actieve bestanddelen:
ArgirelineMatrixylASC III, Ureum, UVA en UVB Licht­bescherming

Nora_Bode_BEAUTY_TOX_splendid_fast_response_cream

BEAUTY-TOX 
splendid fast response cream

Vermindert de door gezichtsuitdrukkingen ontstane fijne mimische lijntjes en rimpels, vooral op het voorhoofd, rond de ogen en de zone van de mond en voorkomt de vorming van nieuwe. Door de extra stimulatie van de collageensynthese krijgt de huid meer elasticiteit en jeugdige stevigheid. Door het gebruik van licht-reflecterende micropigmenten, worden de  rimpels verminderd. Optimaal voor de zone van het voorhoofd en rondom de ogen.

Actieve bestanddelen:
Argireline, Matrixyl, ASC III , Phytohormonen uit soja, Micro­pigmenten, Squalane

Nora_Bode_BEAUTY_TOX_lip_contour_booster_cream

BEAUTY-TOX 
lip contour booster cream

Volle speciale crème met 3D-effect voor de lippen. Benadrukt de contouren van de lippen, verzorgt de gevoelige huid en laat deze vol en glad uitzien. 

Actieve bestanddelen:
Maxilip, Zoete Amandelolie, Hyaluron­zuur, Squalan


 

Nora_Bode_BEAUTY_TOX_activator_instant_action_moisturizer

BEAUTY-TOX 
activator instant action moisturizer

Intensief hydraterend en smoothing ampullenconcentraat geschikt voor gezicht, hals en decolleté. Voor een zijdezacht aanvoelende huid.

Actieve bestanddelen:
Unichondrin ATP, Hyaluron
 

Nora_Bode_BEAUTY_TOX_patches_instant_lift

BEAUTY-TOX 
patches instant lift

Intensief voedend, zuiver, gevriesdroogd collageen in combinatie met een Hibiscus Esculentusextract wat er voor zorgt dat mimische rimpels verminderen, zwellingen, fijne lijntjes en rimpels rondom de oogcontour verminderen, vult deze als het ware weer op en verstevigt de gevoelige huid rond de ogen.  

Actieve bestanddelen:
Collagen, Hibiscus Esculentusextract