SkinCare_Solutions_Skin_Age_Management

Stap 4 – Herstel

Zuurstofbehandeling, Lichttherapie, Producten

In deze tijd, hebben we allemaal last van milieu-veroudering welke leid tot het gebrek aan elasticiteit, volumeverlies, littekens (acne), pigmentatie, gebroken haarvaten, lijnen en rimpels of ongelijkmatige textuur opgebouwd. Met een benadering van een multi-functionele aanpak na invasieve behandelingen kunnen we meer dan ooit tevoren. Hierdoor kunnen wij bijdragen voor een jonger en mooier uitziende huid.

Stap 3 integratie | Stap 5 verzorgen

 Stap 4 – Herstel
Bij medische huidverzorgingstherapieën zoals laser, intensieve peelings, injectables, botox, ulthera, microneedling, PRP e.d. ontworpen voor diegenen die ervoor kiezen om hun huid te herstellen door specialisten waarbij een agressieve aanpak van vrijwel alle geavanceerde huidproblemen omvat, herstellen verlies van volume, verlies van elasticiteit, rimpels, onregelmatige textuur en verkleuring e.d.willen wij dit proces optimaliseren door met onze merken voor- en nabehandelingen te optimaliseren.

Nora Bode OXYjet zuurstofbehandelingen
Met de Nora Bode OXYjet zuurstofbehandelingen worden, met een speciaal ontwikkeld druksysteem naar gelang huidconditie, actieve werkstoffen tot in de basaalcellenlaag en dieper ingesluisd. De huidcellen krijgen pure zuurstof om ATP aan te maken voor celdeling. Gelijktijdig voedingsstoffen om betere huidcellen aan te maken. Anderzijds vindt er een stimulatie plaats voor de aanmaak van collageen, elastine en hydratatie, het bindweefsel en onderliggend spierweefsel wordt gestimuleerd. Geheel zonder naalden, pijnloos, effectief en veilig. Onderbouwd door diverse medische studies!

OXYBI02 Light Therapy
OXYBio² Licht Therapie maakt gebruik van de kracht van natuurlijk 4 soorten licht, Rood, Geel/Oranje, Groen en Blauw, waardoor cellen sneller herstellen en verjongen. De klinisch bewezen behandeling levert een van de snelste en veiligste manieren om de zichtbare tekenen van: veroudering, acne en onzuiverheden, pigmentatiestoornissen, zonschade, roodheden, rimpels en fijne lijntjes, vale en rokershuis, littekens en wondgenezing gevoelige huidaandoeningen zoals rosacea, eczeem en psoriasis te veminderen.

Swisscode Pure
Deze Zwitserse huidverbeteringslijn gebaseerd op 6 unique serums, Hyaluron, Genistein, MPC, Dynalift, Repair Complex, Kiribirth en 1 oleogel Vitamin F Forte, bevatten werelds toonaangevende ingrediënten, hoogste concentraties en geheel vrij van parabenen, silicone, alcohol, derivaten van petroleum, PEG’s, PPG’s, kleurstoffen of andere vormen van conservering.

Swisscode Pure serums zijn pure probleemoplossers en kunnen zo specifiek afgestemd worden op ieder huidprobleem. Onderling als kuur of als layering voor thuis of in het instituut/kliniek

Swisscode Bionic 
Swisscode Bionic is een nieuwe generatie van een baanbrekende Zwitserse technologische stamcellen gebaseerde huidverzorging. Swisscode Bionic serums: Age Control, Recovering Complex en Radiant Elixer zijn een “cocktail van natuurlijk evenwichtige schoonheid van plantaardige stamcellen” de basis van de beginselen van Bionics, de wetenschappelijke overdracht van optimale oplossingen uit de natuur. Rijk aan aminozuren, mineralen en anti-oxidanten. Verbeteren het natuurlijke proces van verjonging, werken ontstekingsremmend en beschermen het imuumsysteem van de huid tegen beschadiging van milieu, fysische en biologische stress.

Stap 5 – Verzorgen

Huidverzorging-wellnesstherapie, de balance tussen de huid en van binnenuit.

De huid is niet de enige focus voor anti-aging en schoonheid. Dit is de reden dat huidverzorgingsbehandelingen een consistente en gezonde levensstijl (extern en intern) nodig hebben voor een gezonder, jeugdiger uitziende huid.

Ontgifting, stressvermindering, essentiële voedingsstoffen, hormonen, evenwichtige en gezonde keuzes zijn essentieel voor het bewerkstelligen van gezondheid en dat is wat de huid voedt van binnenuit.