Absolute Effects

 
Nora_Bode_Logo Elke huid heeft individuele behoeften en vereist een met zorg daarop afgestemde verzorging. Soms zijn "normale" crèmes en lotions niet genoeg om huidproblemen zicht- en voelbaar te verbeteren.

ABSOLUTE EFFECTS zijn nieuwe cocktails van actieve ingrediënten met bewezen effectiviteit, hoge concentratie van werkzame bestanddelen en vrij van geurstoffen, minerale oliën, parabenen en PEG's. Ze zijn effectief en zo zuiver dat ze naast thuisgebruik ook professioneel kunnen worden gebruikt voor het insluizen met de OXYjet, gepulseerde zuurstofdrukinjectie! Voor meer informatie neem dan contact met ons op

 
Nora_Bode _Absolute_Effects _kincare 
De oplossing voor elke huidconditie in het overzicht: 
Nora_Bode _Absolute_Effects_Volume_Booster
 

ABSOLUTE EFFECTS 
volume booster

Volumenopbouw-concentraat geschikt voor ieder huidtype. Vult rimpels op, verstevigd de huid, direct voel- en zichtbaar. Intensief hydraterend en regenereert de huidstructuur van binnenuit.  

Actieve bestanddelen:
Alaria Esculenta extract (algenextract), Commiphora Mukul extract (hars), Pullulan, Eryngium Maritimum Stamcellen (stranddistel), Squalane

 

 

 

Nora_Bode_Absolute_Effects_Energy_Reload
 

ABSOLUTE EFFECTS 
energy reload

Revitaliserend power-boost concentraat geschikt voor alle huidtypes. Geeft de huid energie voor een frisse, stralende en jeugdige uitstraling, verhoogt de elasticiteit en veerkracht. Intensief hydraterend van fijne lijnen en droogterimpels. 

Actieve bestanddelen:
Mikroverkapselt complex van zuurstof, vitaminen A, E en C, Hyaluron­zuur, Witte Thee, Squalane.

 

 

 

Nora_Bode _Absolute_Effects_Sensitive_Balance
 

ABSOLUTE EFFECTS 
sensitive balance

Kalmerend, capilaire-stabiliserend en roodheid verminderend concentraat voor de gevoelige, naar couperose neigende huid. Vermindert ontstekingen en roodheden, verhoogt de weerstand van de capilaire en zorgt voor een gelijkmatige teint. Intensief hydraterend en vermindert droogterimpels.  

Actieve bestanddelen:
Bloedvatactieve Peptide, Muizendoornextract, Zoethoutwortelextract, Goudsbloem, Aziatische waternavel, Granaat­appelkernen, Panthenol, microverkapselt Hyaluron­zuur, Squalane

Nora_Bode_Absolute_Effects_Brightening_Corrector
 

ABSOLUTE EFFECTS 
brightening corrector

Een concentraat dat pigmentatie-onregelmatigheden verminderd, geschikt voor ieder huidtype. Verbetert de ongelijke pigmentatie, verzacht irritaties en verhoogt gelijkertijd de elasticiteit en collageenopbouw van de huid.

Actieve bestanddelen:
Vitamin C, Vitamin B3, Phragmites Kharka extract, Poria Cocos extract

 

 

 

 

Nora_Bode_Absolute_Effects_Purifying_Control
 

ABSOLUTE EFFECTS 
purifying control

Huid zuiverend, keratolytisch en ontstekingswerend concentraat voor de behandeling van onzuivere, acné huid van alle leeftijden. Gelijktijdig hydraterend voor een zachte verzorgde huid. Reduceert verhoorningen, reguleert de talgproductie en vermindert ontstekingen en roodheden. De huidstructuur wordt helderder, krijgt fijnere poriën en ziet er gelijkmatig uit.

Actieve bestanddelen:
Salicyl­zuur, Mahonie-extracten, Schisandra, Rozemarijn, Smalle Weegbree, Butyl Avocadate, Aloe Vera Gel, Squalane