NORA BODE BEHANDELCONCEPT

Nora_Bode_Logo
Een OXYjet-zuurstofbehandeling is zeer gevarieerd: van het snel opfrissen van een vermoeid uitziende ogenzone tot volledige gezicht-, hals-, decolleté- en/of lichaamsbehandelingen, is alles mogelijk! Een behandeling met de OXYjet omvat verschillende modules, die geheel individueel naar behoefte afgestemd kunnen worden.

Nora Bode werkstofconcentraten worden op uw persoonlijk huidprobleem afgestemd, waarbij de zones die meer aandacht nodig hebben, met hiervoor speciaal ontwikkelde producten, met gepulseerde zuurstofdruk diep in de huid "ingesluisd" - onze zuurstofdrukinjectie, zonder naalden is zacht, effectief en veilig! Alle cosmetische probleemgebieden kunnen behandeld worden, zonder pijn en vrij van bijwerkingen. Zo worden bijvoorbeeld rimpels opgevuld, pigmentatie-onregelmatigheden of vlekken zachtjes vermindert. Daarbij werken de in de huid ingebrachte concentraten langdurig als depot in de diepte en wordt de huid voorzien van pure zuurstof, wat de huid hernieuwde energie en frisheid geeft.

Onze bijkomende zuurstoffuncties zoals de intensieve reiniging van de huid, dermabrasie, liftende massage, hydratatie en koudebehandeling dragen bij aan een perfect behandelresultaat.

Na de OXYjet-behandeling ziet de huid er volumineuzer, gevoed, frisser met een jeugdigere uitstraling uit. Het huidweefsel is opgevuld, rimpels worden van binnenuit vermindert. De huid is zijdeachtig en glad, de contouren tonen steviger. Het is nu van cruciaal belang voor het blijvend succes van de behandeling om de huid regelmatig met de overeenkomstige NORA BODE thuisverzorgingsproducten verder te verzorgen. Deze producten zijn volledig indentiek op de behandeling met de zuurstofdrukinjectie

.Voor meer informatie neem contact met ons op 

 Before_and_after_Nora _Bode_OXYjet_treatment
 
 Beauty_& _Aesthetik
Bunte 
Die_Aktuelle 
File0445 
My_Life 
Sunday_Magazine 
Woman3