SkinCare_Solutions_Skin_Age_Management

Stap 2 – Stimulatie

Behandelingen op een cellulair niveau zorgen voor een betere huid naarmate we ouder worden. Voor optimale resultaten adviseren wij een reeks van 4-6 kuurbehandelingen afhankelijk van huidconditie en een opfrissing na 6-8 weken.

Stap 1 Balance | Stap 3 Integratie
 

Nora Bode OXYjet zuurstofbehandelingen
Met de Nora Bode OXYjet zuurstofbehandelingen worden, met een speciaal ontwikkeld druksysteem naar gelang huidconditie, actieve werkstoffen tot in de basaalcellenlaag en dieper ingesluisd. De huidcellen krijgen pure zuurstof om ATP aan te maken voor celdeling. Gelijktijdig voedingsstoffen om betere huidcellen aan te maken. Anderzijds vindt er een stimulatie plaats voor de aanmaak van collageen, elastine en hydratatie, het bindweefsel en onderliggend spierweefsel wordt gestimuleerd. Geheel zonder naalden, pijnloos, effectief en veilig. Onderbouwd door diverse medische studies!

OXYBI02 Light Therapy
OXYBio² Licht Therapie maakt gebruik van de kracht van natuurlijk 4 soorten licht, Rood, Geel/Oranje, Groen en Blauw, waardoor cellen sneller herstellen en verjongen. De klinisch bewezen behandeling levert een van de snelste en veiligste manieren om de zichtbare tekenen van: veroudering, acne en onzuiverheden, pigmentatiestoornissen, zonschade, roodheden, rimpels en fijne lijntjes, vale en rokershuis, littekens en wondgenezing gevoelige huidaandoeningen zoals rosacea, eczeem en psoriasis te veminderen.

OXYDiamond Peel
Een dermabrasie waarbij gelijktijdig pure zuurstof op de huid komt, werkt herstelbevorderend, bacterie-dodend. Een zachte maar effectieve methode om dode huidcellen, verhoorningen, littekens, te verwijderen, grove poriën, rimpelvorming en fijne lijntjes te verminderen, opbouw van collageen te stimuleren

Swisscode Pure
Deze Zwitserse huidverbeteringslijn gebaseerd op 6 unique serums, Hyaluron, Genistein, MPC, Dynalift, Repair Complex, Kiribirth en 1 oleogel Vitamin F Forte, bevatten werelds toonaangevende ingrediënten, hoogste concentraties en geheel vrij van parabenen, silicone, alcohol, derivaten van petroleum, PEG’s, PPG’s, kleurstoffen of andere vormen van conservering.

Swisscode Pure serums zijn pure probleemoplossers en kunnen zo specifiek afgestemd worden op ieder huidprobleem. Onderling als kuur of als layering voor thuis of in het instituut/kliniek

Swisscode Bionic
Swisscode Bionic is een nieuwe generatie van een baanbrekende Zwitserse technologische huidverzorging. Swisscode Bionic serums: Age Control, Recovering Complex en Radiant Elixer zijn een “cocktail van natuurlijk evenwichtige schoonheid van plantaardige stamcellen” de basis van de beginselen van Bionics, de wetenschappelijke overdracht van optimale oplossingen uit de natuur. Rijk aan aminozuren, mineralen en anti-oxidanten. Verbeteren het natuurlijke proces van verjonging, werken ontstekingsremmend en beschermen het imuumsysteem van de huid tegen beschadiging van milieu, fysische en biologische stress.