Nora_Bode_logoNORA BODE SPECIALS

Soms heeft de huid een beetje ondersteuning nodig om er weer fris en stralend uit te zien. Verhoornde huidcellen, een slechte doorbloeding of simpel weg een verminderde celde-lingsactiviteit bij een oudere huid laten de teint er vaal en bleek uitzien. Verwijdert men echter de verhoornde laag van de opperhuid dan kan de huid beter verzorgende ingre-diënten opnemen en gelijktijdig lijkt deze direct frisser en gladder. 
 
Nora_Bode_Specials_Skincare
Nora_Bode_Skin_Refiner_Lotion

NORA BODE 
Skin Refiner Tonic

Een fruitige, verfrissende tonic voor de naar verhoorningen neigende huid, onzuivere huid en ter stimulatie van de celdeling bij de rijpere huid. 

Actieve bestanddelen:
Fruitzuren, Allantoine, Groene Thee, Propolis, Lecithine, Melkzuur


 

Nora_Bode_Enzyme_Exfoliating_Cream

NORA BODE 
Enzyme Exfoliating Cream

Proteolytische werkende enzymen lossen schonend verhoornde huidcellen op en stimuleren de vorming van een jonger, frisser uitziende huid. Astringenten en fruitzuren verfijnen het huidbeeld, de grauwe gloed verdwijnt en de teint verschijnt helder en glad.  

Actieve bestanddelen:
Papaya-extract, Bacillus-Ferment, Citrus­schalen- en Bosbessen­extract, Appelzuur

NORA_BODE_Cool_Moisture_Mask

NORA BODE 
Cool Moisture Mask

Hydrateert en egaliseert de huid intensief en verzorgt deze met nieuwe energie. Stimuleert de celregeneratie, versterkt het huideigen immuunsysteem. Koelt en vernieuwd. Na het gebruikt voelt de huid voller en gladder en worden fijne lijntjes en rimpels aanzienlijk verminderd.

Actieve bestanddelen:
Chondroitin­sulfat ATP, Vitamine A en E, Menthyl­laktaat