Nora_Bode_logoINTACT
Bij slanke vrouwen ziet men het eerst: het onderhuids-vetweefsel vormt zicht in de loop der jaren terug en veranderd ingrijpend de vorm en de expressie van het gezicht. De lippen verliezen volume, het gezicht lijkt klein, smaller en knokiger en de contouren verslappen. De huid ontbreekt de benodigde polstering om de huid er stevig en jeugdiger uit te laten zien.
Nora_Bode_INtact_Lipofilling_Skincare 

INTACT Perfect Skin
De, in de Ayurvedische geneeskunde over eeuwen bewaarde plantaardige werkstof Commiphora Mukul stimuleert diep in de huid de lipidensynthese aan en modulleert zo de natuurlijke vetopbouw zoals deze in een jonge huid voorhanden is. De rijpere huid krijgt geleidelijk zo meer een natuurlijke opvulling, het alternatief voor lippofilling maar dan zonder naalden!

INTACT Pure Skin
Een onzuivere huid toont zich in verschillende vormen, iedere leeftijdscategorie en heeft verschillende aandachtspunten. Terwijl er bij de ene vorm van onzuivere huid open en gesloten comedonen
zonder neiging tot ontstekkingen aanwezig zijn, zijn bij andere vormen pusvormige pustels, ontstoken verhardingen diep in het huidbeeld te zien. 

INTACT Light Skin
Met toenemende leeftijd stapelen pigmentatieproblemen zich op in de huid en spreken wij terecht van ouderdomsvlekken. Deze ontstaan door verhoogde, chronische blootstelling aan UV-straling, zoals bijvoorbeeld zonlicht. Hierbij komt het tot lokale, lichtbruine vlekkenvorming met vermeerderde melanine producerende melanocyten, voornamelijk in het oppervlakte van de handen, onderarmen en in het gezicht. 

Nora_Bode_INTACT_perfect_skin_volume_cream

INtact perfect skin 
volume cream

Rijke volume-opbouwende verzorging voor de veeleisende en droge huid.
Werkt geheel natuurlijk zowel voor de leeftijdsgebonden afbouw het bindweefsel als ook het onderhuidsvetweefsel en bouwt zo de huid van binnenuit weer op. De huid ziet er weer voller, steviger en frisser uit, rimpels worden verminderd, gezicht en hals ziet er in zijn geheel jeugdiger uit. De optimale nachtverzorging voor de droge en rijpe huid. Voor de zeer droge huid te gebruiken als een 24-uurs verzorging voor gezicht, hals en decolleté.

Actieve bestanddelen:
Commiphora Mukulextract, Peptiden, Eryngium maritimum stamcellen, Hyaluronzuur


 

Nora_Bode_INtact_perfect_skin_volume_fluid

 INtact perfect skin 
volume fluid

Rijke volume-opbouwende verzorging voor de veeleisende en droge huid. Werkt geheel natuurlijk zowel voor de leeftijdsgebonden afbouw het bindweefsel als ook het onderhuidsvetweefsel en bouwt zo de huid van binnenuit weer op. De huid ziet er weer voller, steviger en frisser uit, rimpels worden verminderd, gezicht en hals ziet er in zijn geheel jeugdiger uit. Optimaal als basis onder Make-Up.

Actieve bestanddelen:
Commiphora Mukulextract, Peptiden, Eryngium maritimum stamcellen, Hyaluronzuur

 

Nora_Bode_INtact_perfect_eye_zone_concentrate

INtact perfect eye zone 
concentrate

Een multi-actieve werkstoffencocktail, verstevigt en egaliseert de delicate huid van de oogcontouren. Vermindert mimische rimpels en fijne lijntjes, stimuleert de huideigen collageensynthese en reduceert zwellingen en donkere kringen bij de ogen.

Actieve bestanddelen:  
Sorghum Bicolor Stalk Juice, Isoflavonaide, Peptiden, Chrysine


 

Nora_Bode_INtact_pure_skin_cream_fluid

INtact pure skin
cream fluid

Huid-kalmerende, ontstekingsremmende Fluid voor de onzuivere huid, elke leeftijd en huidtype. Verwijdert zachtjes verhoornde huid en voorkomt zo de vorming van onzuiverheden. Antibacteriële en helingsbevorderende werkende concentraten kalmeren de geïrriteerde huid verminderen 
bestaande ontsteking. Gelijktijdig wordt de gestresste huid van waardevolle niet-comedogene voedingsstoffen verzorgt, zodat deze weer een gelijkmatig en gevoede uitstraling terug krijgt. 
Optimale basis onder Make-Up.

Actieve bestanddelen:
Salicylzuur, Anti Seborrhoe-complex, Zoethoutwortelextract, Allantoine, Panthenol, Bisabolol, plantaardig Squalan, Vitamin E, Druivenpitolie

 

 Nora_Bode_INtact_light_skin_cream_fluid

INtact light skin 
cream fluid

Vermindert pigmentvlekken, elagiseert de teint en controleert de overmatige melaninevorming. Dit hoogwerkzame werkstoffencomplex vermindert na het aanbrengen onmiddelijk de vorming van pigmentatievlekken en verleent de huidstructuur een mooiere teint. Op de lange termijn bewerkstelligt dit product de oplossing van het pigment en hiermee een mooiere gelijkmatigere huid. Optimale basis onder Make-Up. 

Actieve bestanddelen: 
Gemodificeert Titaandioxide, Diacetylboldine, Japanische mandarijn, Vitamine C, E en A, plantaardig Squalan, Macadamia-olie