Sifa_Beauty_Clinic_Arnhem
 
Met enige trots vindt 30 september 2017 van 13.00 - 18.00 de opening plaats van de 2de locatie van Sifa Clinic Beauty aan de Hommelseweg 21 te Arnhem waar u nu ook terecht kunt voor dé originele zuurstofbehandeling Nora Bode OXYjet en OXYBI02 Light Therapy. 
 

Zowel uw gezondheid als uw uiterlijke verzorging zijn bij Sifa Clinic in goede handen. Schoonheid begint immers van binnenuit. Een positief gevolg van een goede gezondheid is dat we ouder worden. Maar dan gaan we er ook ouder uit zien! Sifa Clinic Beauty helpt dit uiterlijke proces te vertragen door middel van behandelingen en producten op het gebied van anti-aging. Mooi zijn en mooi blijven, dat is het doel.

Sifa Clinic Beauty biedt professionele begeleiding bij het afvallen en het verstrakken van de huid door gebruik te maken van de nieuwste technologieën. Er wordt gewerkt met professionele apparatuur van Duits fabrikaat. Definitieve ontharing en cryolipolyse bijvoorbeeld zijn behandelingen die er veel worden gedaan. Maar ook voor fillers, botox of het laten plaatsen van pdo-draden (polydioxanon) om de huid te liften en te verstrakken kunt u er rekenen op professionele vakkundigheid.