Vinoderm_logo 

Eeuwenoud beautygeheim op basis van de sterkste antioxidant ter wereld: druivenpitextract!

Druivenpitextract afkomstig van een Pinot Noir uit het kanton Wallis, aan de rand van de Zwitserse alpen. Geïnspireerd door dit natuurlijke schouwspel gebruikt Vinoderm een exclusief anti-aging middel in de vorm van een Bi-complex: een combinatie van wateroplosbaar druivenpitolie met vitamine E.

   

De werking van dit eenmalige Bi-complex is zeer veelzijdig:

  • Beschermt het lipiden- en huidbeschermingsmechanisme
  • Werkt kalmerend bij huidirritaties en roodheden
  • Synergie-effect druivenpitextract met vitamine E = GSP-T
  • Verhoogt het beschermingsmechanisme (DNA) tegen schadelijk UV-licht

Druivenpitextract, ook wel bekend als OPC of Reservatrol behoort tot de groep flavonoïden. Het is een natuurlijke antioxidant die dus in druiven(pitten) voorkomt, maar ook in appels, peren, veenbessen. De antioxidant-activiteit van druivenpitextract is uitvoerig onderzocht en bevestigd, zowel in-vivo als in-vitro. Druivenpitextract is 50x krachtiger dan vitamine E en 20x krachtiger dan vitamine C. Het biedt bescherming tegen cel- en weefselveroudering (het DNA) veroorzaakt door oxidatieve stress en toxische invloeden. Druivenpitextract kan een heel brede bescherming bieden aan zowel het bindweefsel en de vaten, heeft een ontstekingsremmend en antiallergisch effect. Het is een ideale bescherming tegen de effecten van uv-straling op de huid.

Druivenpitextract heeft een beschermende invloed op het collageen en elastine van de huid en vaatwanden. Zorgt er voor dat bloedvaten stevig en soepel blijven en de doorstroming van vooral de onderbenen wordt bevorderd. Daarom wordt het ook ingezet bij spataderen. Druivenpitextract stimuleert, in samenwerking met vitamine C, de aanmaak, reparatie en stabilisering van collageen en remt de afbraak van collageen. Ook de afbraak van elastine en hyaluronzuur (een bouwsteen van het bindweefsel) worden door druivenpitextract geremd.

Druivenpitextract helpt ook bij de wondheling van huid en slijmvliezen en beschermen tegen huidbeschadiging door UV-licht. In een recent onderzoek is gebleken dat diverse polyfenolen, waaronder ook proanthocyanidinen uit druivenpitten, van nut kunnen zijn bij huidaandoeningen die een gevolg zijn van UV-straling, oxidatieve stress en DNA schade en daarmee het risico op huidkanker verkleinen.

Vinoderm  is een overzichtelijke verzorgingslijn voor iedere leeftijd en huidtype. Doelgroepen: eerste gelaatsverzorging, eerste rimpels, rimpels en rijpere huid.
Vinoderm is dermatologisch getest, geheel van conserveringsmiddelen, parabenen en dierproefvrij.

Naast wateroplosbaardruivenpitextract en vit E bevatten de Vinoderm verzorgingsproducten plantaardige extracten zoals: gist, komkommer, avocado-olie, shea butter, witte waterlelie, tuinkers, kamille-extract, hyaluronzuur, melkdistel, propolis, ginkgo, groene thee, magnolia-extract, grapefruitextract. 

Vinoderm_Cleansing 


Vinoderm
Cleansing

Een zachte maar grondige reinigingslijn, die uw huid perfect voorbereid op de volgende verzorgingsproducten, zodat deze beter opgenomen kunnen worden.  

Alle reinigingsproducten zijn pH-neutraal.

Verrijkt met Groene Thee-polyphenole een antioxidant, die een belangrijke beschermende rol speelt bij celstoringen. Heeft een kalmerende en vochtinbrengende werking op de huid. 

Vinoderm_Essential  

 

Vinoderm
Essential 

Verstevigende lijn die de natuurlijke vochtbalans ondersteunt, verhoogt het beschemingsmechanisme van de huid, sterk tegen milieu-invloeden, activeert huidvernieuwing. Het resultaat een elastische, vitale en stralende huid. Speciaal als eerste verzorging voor de jonge huid. 

 

 

Vinoderm_Protection  

Vinoderm
Protection 

Beschermende lijn voor iedereen die de huid wil beschermen tegen luchtvervuiling, air-conditioners, stress-factoren waardoor rimpels ontstaan. De 3-voudige formule activeert het huidbeschermingsmechanisme, beschermt tegen vrije radicalen. Intensief hydraterend waardoor de huid glad, fris en gezond uitziet. Perfecte detox en 


 

Vinoderm_Anti_Ageing


 

Vinoderm  
Anti-Ageing

Huidverstevigende lijn voor de huid die markant elasticiteit verliest. Vermindert fijne lijntjes en rimpels, vroegtijdige veroudering en oxidatieve stress. Laat de huid er weer fris, uitgerust, soepeler en elastischer uitzien.