Vetia Floris is het eerste luxe-biologische cosmeticalijn ter wereld. Een premium niche merk in Zwitserland ontwikkeld en geproduceerd. Natuurlijke perfectie!


Vetia Floris is exclusief  gemaakt om de natuurlijke afweer van de huid te vergroten. Vetia Floris combineert de zuiverste plantaardige ingrediënten en goddelijke essentiële oliën en boters om hun actieve voedende- en herstellende eigenschappen voor anti-aging en huidverbetering zonder pure luxe in te leveren. Ieder Vetia Floris product is op grond van zijn natuurlijke ontstekingsremmende eigenschap tevens geschikt voor de gevoelige huid.  Zwitserse huidverzorging dé deskundigheid voor pure anti-aging. 

Vetia Floris is bekroond met de Red Dot Design Award, Madame Figaro Beauty Award, Best of Beauty Award en NaTrue 3sterren keurmerk!

De nieuwe dimensies van" luxe-organische" biologische Zwitserse huidverzorging: Geconcentreerde organische ingrediënten en luxe huidverzorging prestaties die u kunt zien en voelen. Luxe-biologisch: voel het verschil!

 • 100% gecertificeerde luxe-organic bio-cosmetica gecombineerd met premium verpakking en design
 • Dé oplossing voor hydratatie en bescherming tegen vrije radicalen
 • Celvernieuwende ondersteuning
 • Werkt irritaties verminderend
 • Tevens geschikt voor de gevoelige huid
 • 100% Botanische ingrediënten
 • NaTrue 3 sterren keurmerk
 • Vrij van parabenen, alcohol, silicone, PEG's. PPG's, kleurstoffen of andere vormen van conservering

 Zichtbare schoonheid, de goddelijke zuiverheid van luxe en organische verzorging gecombineerd. 
 

Vetia_Floris_Nourishing_Day_Cream 

Vetia Floris
Nourishing Day Cream 50 ml

Deze buitengewone dagcrème met een maximale concentratie aan Rovisome HA geeft uw huid hydratatie, stevigheid en elasticiteit voor een merkbaar jeugdige uitstraling. Skinergium Bio heeft een herstructurerend  effect en minimaliseert duidelijk rimpels en fijne lijntjes. RonaCare Tiliroside is een uniek anti-aging werkstof met kalmerende eigenschappen, door het verminderen van roodheden door fysieke en chemische irritaties, herstellen van droge en gevoelige huid, kalmeert de huid veroorzaakt door allergische reacties of andere huidafwijkingen en door het beschermen van de lederhuid tegen verouderingsprocessen.  Uw huid ziet er onvergelijkbaar jong en stralend uit. De unieke zachte textuur geeft u al een onvergetelijk gevoel van welzijn terwijl u het aanbrengt. Daarnaast, kalmeren fijne verzorgende oliën zachtjes een gevoelige en broze huid.

 • Perfecte hydratatie
 • verstevigd de huid
 • verbetert de elasticiteit
 • vermindert rimpels en fijne lijntjes
 • kalmeert en vermindert roodheden
 • herstelt ook de droge en gevoelige huid.

Gebruik:
Breng na de reiniging met Replenishing Cleanser en Hydro Mist Tonic de Nourishing Day Cream aanbrengen op uw handen. Door de warmte van uw handen smelten de natuurlijke oliën en boters. Verdeel de dagcrème over uw gezicht en masseer deze met zachte ronde bewegingen in de huid. Doordat het een zeer rijk product is adviseren wij u slechts een kleine hoeveelheid van het product te gebruiken. 

Huidtype:
Geschikt voor ieder huidtype

Tip:
Voor een optimaal effect adviseren wij de combinatie met Super Radiance Elixer of Supreme Moisture Elixer

Ingrediënten: Lelie-extract, Ronacare Tiliroside (van magnolia, framboos en braam), Rovisome HA (ingekapseld hoog moleculair hyaluronzuur), skinergium Bio (afkomstig van macaplant), soft-focus-pigmenten, Macadamiaolie, Baobabolie, Babassuolie, Rozenbottelolie, Zonnebloemolie, Cocoaboter, Sheaboter, Sinaasappel bio extract 

Vetia_Floris_Conditioning_Night_Cream 

Vetia Floris
Conditioning Night Cream 50 ml

Deze high-performing nachtcrème herstelt de jeugdige uitstraling van uw huid terwijl het lichaam slaapt. Dankzij een maximale concentratie van Skinergium Bio en Gatuline RC Bio, zullen rimpels en fijne lijntjes merkbaar worden verminderd. Deze zijdezachte crème biedt essentiële vocht, verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid, verfijnt het oppervlak en heeft een opmerkelijke vitaliserend effect.

 • Rimpels en fijne lijntjes verminderen 
 • Werkt sterk herstellend en hydraterend
 • Is verstevigt en zorgt voor meer elasticiteit

Gebruik:
Breng na de reiniging met Replenishing Cleanser en Hydro Mist Tonic de conditioning Night Cream aanbrengen op uw handen. Door de warmte van uw handen smelten de natuurlijke oliën en boters. Verdeel de nachtcrème over uw gezicht en masseer deze met zachte ronde bewegingen in de huid. Doordat het een zeer rijk product is adviseren wij u slechts een kleine hoeveelheid van het product te gebruiken. 

Huidtype:
Geschikt voor ieder huidtype

Tip:
Voor een optimaal effect adviseren wij de combinatie met de Intensive Eye Contour Cream

Ingrediënten: Magnoliaextract, Gatuline RC Bio (van beukenknoppen), Rovisome HA (ingekapseld hoog moleculaire hyaluronzuur), Skinergium Bio (van maca plant), Macadamiaolie, Baobabolie, Babassu olie, Rozenbottelolie, Zonnebloemolie, Cacaoboter, Sheaboter, Orange bio-extract


 

Vetia_Floris_Intensive_Eye_Contour_Cream_15_ml 

Vetia Floris
Intensive Eye Contour Cream 15 ml

Deze luxe oogcrème, uitdrukkelijk geformuleerd  met een onmiskenbaar complex van werkzame stoffen met een uitstekende verstevigend effect op de kwetsbare huid rondom de ogen. Skinergium Bio herstructureert en sterk minimaliseert rimpels en fijne lijntjes in een korte periode van tijd. Voorzien van hoog presterende verzorgende oliën die de meest gevoelige huid onder de ogen zachtjes beschermen.

 • Luxe oogverzorging met verstevigend effect
 • Vermindert duidelijk rimpels en fijne lijntjes
 • Verstevigd de huid door de collageen - en elastine synthese te verbeteren

Gebruik:
Breng na de reiniging met Replenishing Cleanser en Hydro Mist Tonic een kleine hoeveelheid Intensive Eye Contour Cream aanbrengen op uw vingertoppen. De cream met zachte tipjes inkloppen tot het product volledig is opgenomen. Kan tevens op de tere huid op het bewegend ooglid aangebracht worden. 

Huidtype:
Geschikt voor ieder huidtype

Tip:
Voor een optimaal effect adviseren wij u 's-morgens de Lifting Eye Gel en 's-avonds de Intensive Eye Contour Cream en in combinatie met de Nourishing Day Cream of Conditioning Night Cream 

Ingrediënten: Magnoliaextract, Skinergium Bio (van maca plant), Dermochlorella DG (van een groene micro-algen), RonaCare Tiliroside (van magnolia, frambozen en bramen), Hyaluronzuur bio, Soft-focus-pigmenten, Macadamiaolie, Baobabolie, Babassuolie, Rozenbottelolie, zonnebloemolie, Cacaoboter, Sheabutter, Cupuacuboter, citroen bio-extract


 

Vetia_Floris_Lifting_Eye_Gel_15_ml
 

Vetia Floris
Lifting Eye Gel 15 ml

Dit zachte, verkoelend en verfrissende lichte gel met hydraterend hyaluronzuur wordt onmiddellijk geabsorbeerd door de huid. Het verleend nieuwe vitaliteit en helderheid aan het gebied rond de ogen. Een exclusieve actief algenextract minimaliseert donkere kringen en laat de huid er zichtbaar helderder en gladder uitzien. Rijke verzorgende oliën revitaliseren de gevoelige huid rondom de ogen, verfijning van fijne lijntjes en rimpels en draagt bij tot versteviging van de huid.

 • Geef uw ogen een nieuwe glans
 • De gladde en licht ooggel met hyaluronzuur wordt onmiddellijk door de huid opgenomen
 • Geeft de vermoeide huid rond de ogen nieuwe vitaliteit en helderheid
 • Dit exclusieve algenextract vermindert kringen onder uw ogen
 • Dermochlorella herstelt de stevigheid en de tonus van de huid door het verbeteren van de collageen- en elastine synthese
 • Vermindert donkere kringen

Gebruik:
Breng na de reiniging met Replenishing Cleanser en Hydro Mist Tonic wat Lifting Eye Gel aan op uw vingertoppen. De gel met zachte tipjes inkloppen tot het product volledig is opgenomen. Kan tevens op de tere huid op het bewegend ooglid aangebracht als fixatie van make up.

Huidtype:
Geschikt voor ieder huidtype

Tip:
Voor een optimaal effect adviseren wij u 's-morgens de Lifting Eye Gel en 's-avonds de Intensive Eye Contour Cream

Ingrediënten: Lelie-extract, Gatuline RC Bio (van beukenknoppen), Skinergium Bio (van maca plant), Dermochlorella DG (van een groene micro-algen), Hyaluronzuur bio, Macadamiaolie, Sinaasappel en citroen bio-extracten
 

 

Vetia_Floris_Super_Moisture_Elixer_50_ml 

Vetia Floris
Super Moisture Elixer 50 ml

Dit high-performing serum, speciaal ontwikkeld voor de droge en gevoelige huid, produceert een ultiem gevoel van welzijn. Zijn unieke complex van werkzame stoffen, met inbegrip van organische hyaluronzuur en Pentavitin, verhoogt het vochtgehalte van de huid met een langdurige regulerende werking. Onder de waardevolle functies van dit elixer is zijn goudgehalte welke de elasticiteit verbetert, rimpels vermindert en zorgt voor een subtiele glans.

 • Heerliijk licht serum met biologisch hyaluron
 • Verbetert de elasticiteit
 • Vermindert rimpels en fijne lijntjes
 • goudstof geeft het een subtiele glans
 • Speciaal voor de droge en gevoelige huid

Gebruik:
Breng na de reiniging met Replenishing Cleanser en Hydro Mist Tonic het Supreme Moisture Elixer aanbrengen op uw handen. Het serum inmasseren tot het volledig is opgenomen. 

Huidtype:
Geschikt voor de droge en gevoelige huid

Tip:
Voor een optimaal effect adviseren wij de combinatie 's-morgens met Nourishing Day Cream en 's-avonds Conditioning Night Cream

Ingrediënten: Lelie-extract, Pentavitin (uit tarwe), Gorgonianextract (van snavelkoraal), Hyaluronzuur bio, Ajidew ZN-100 (uit suikerriet), goudstof, Macadamiaolie, Babassuolie, Orange bio-extract

Vetia_Floris_Super_Radiance_Elixer_50_ml 

Vetia Floris
Super Radiance Elixer 50 ml

Dit intensief verjongend elixir bevat de maximale concentratie van het high-performing Rovisome HA, deze verbetert drastisch de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor uw huid merkbaar frisser en jeudiger oogt. Onder deze waardevolle functies een cosmetische meesterwerk : goudstof, dit zorgt voor hydratatie en verhoogt de elasticiteit van de huid, minimaliseert de verschijning van fijne lijntjes en rimpels.

 • Intensieve verjongingskuur
 • Heerliijk licht serum met biologisch hyaluron
 • Verbetert de elasticiteit en hydratatie
 • Verhoogt de cellulaire zuurstofopname
 • Vermindert rimpels en fijne lijntjes
 • goudstof geeft het een subtiele glans

Gebruik:
Breng na de reiniging met Replenishing Cleanser en Hydro Mist Tonic het Super Radiance Elixer aanbrengen op uw handen. Het serum inmasseren tot het volledig is opgenomen. 

Huidtype:
Geschikt voor de droge en gevoelige huid

Tip:
Voor een optimaal effect adviseren wij de combinatie 's-morgens met Nourishing Day Cream en 's-avonds Conditioning Night Cream

Ingrediënten: Lelie-extract, Gatuline RC Bio (van beukenknoppen), Rovisome HA, Ajidew ZN-100, goudstof, Macadamia olie, Babassu olie, Orange bio-extract

Vetia_Floris_Nourishing_Hand_Cream_100_ml 

Vetia Floris
Nourishing Hand Cream 100 ml

Een rijke, unieke formule speciaal ontworpen voor ruwe, gestresst, overwerkt handen. Zijn verfijnde textuur omhelst de huid als een onzichtbare fluwelen handschoen, uiterst effectief en hydraterend waardoor de huid onvergelijkbaar zacht en glad aanvoelt.  Bevat het zeer effectieve Neuro Light welk ouderomsvlekken vermindert en geeft uw handen onmiddellijk een meer jeugdige uitstraling.

 • Herstelt de droge en gevoelige huid
 • Vermindert ouderdomsvlekken
 • Effectief en hydraterend
 • Beschermt de huid tegen veroudering
 • Vermindert roodheden en irritaties

Gebruik:
Nourishing Hand Cream kan zo vaak gebruikt worden als gewenst.  

Huidtype:
Geschikt voor ieder huidtype

Tip:
Indien u last heeft van zeer droge handen met neigingen tot kloven adviseren wij u uw handen in te smeren met het Intensive Treatment Mask. De handen inwikkelen in folie en deze een half uur laten intrekken. Als intensieve behandeling kunt u ook over het masker een paar katoenen handschoenen aantrekken en hiermee gaan slapen. 

Ingrediënten: Lelie-extract, RonaCare Tiliroside (van magnolia, frambozen en bramen), Soft-focus-pigmenten, NeuroLight 61G (van zand Lilly), Macadamiaolie, Baobabolie, Babassuolie, Rozenbottelolie, Cacaoboter, Sheaboter, bio-druivenextract

 

Vetia_Floris_Intensive_Treatment_Mask_50_ml 

Vetia Floris
Intensive Treatment Mask 50 ml

Dit ongekende masker is een echte luxe, die letterlijk zodra deze contact maakt met de huid weg smelt, hierdoor krijgt de huideen fluwelen zachtheid en langdurig gevoel van rust en welzijn. Dit unieke intensieve masker, verrijkt met verzorgende oliën, verlicht onmiddellijk onaangename gevoelens van spanning en droogte en geeft de huid vitaliteit, evenals een frisse, jeugdige gloed.

 • Smelt door de warmte van de huid
 • Geeft de huid een fluweel zacht gevoel
 • Intensief voedend
 • Geeft de huid vitaliteit
 • Een frisse en jeudigere uitstraling

Gebruik:
Breng na de reiniging met Replenishing Cleanser en Hydro Mist Tonic een kleine hoeveelheid Intensive Treatment Mask aanbrengen op uw handen.Het masker opwarmen in uw handen en aanbrengen op gelaat, hals en decolleté. Dit 20 minuten laten inwerken en met sponsjes en warm water verwijderen. 

Huidtype:
Geschikt voor ieder huidtype

Tip:
Als intensieve behandeling het masker dun aanbrengen en gedurende de nacht laten intrekken.

Ingrediënten: Macadamiaolie, Babassuolie, Rozenbottelolie, cacaoboter, Cupuacuboter, Sheabutter


 

 

Vetia_Floris_Sculpting_Body_Cream_200_ml 

Vetia Floris
Sculpting Body Cream 200 ml

Deze luxueuze rijke, licht geparfumeerde crème verwent het lichaam met puur plezier, terwijl het effectief verzacht en de huid verstevigt. De werkzame Camaderm Complex van werkzame stoffen verbetert de microcirculatie van het bindweefsel, vermindert cellulites en verbetert de algehele teint van de huid, die silhouet van het lichaam en het algemene gevoel van welzijn verbetert. Bovendien, de zijdezachte crème heeft een uitstekende verzorgende werking en trekt zeer makkelijk in zonder een plakkerig gevoel achter te laten op de huid.

 • Verzacht en verstevigt de huid effectief
 • Trekt makkelijk in
 • Ondersteunt het bindweefsel
 • Vermindert cellulites

Gebruik:
Sculpting Body Cream kan zowel 's-morgens als 's-avond gebruikt worden daar het product zeer snel intrekt zonder een plakkerig gevoel achter te laten op de huid.  

Huidtype:
Geschikt voor ieder huidtype

Ingrediënten: Magnoliaextract, Camaderm (komt van crowberry), Macadamiaolie, Baobabolie, Babassuolie, Rozenbottelolie, zonnebloemolie, cacaoboter, sheaboter, sinaasappel en druiven bio-extracten

Vetia_Floris_Replenishing_Cleanser_100_ml

Vetia Floris 
Replenishing Cleanser 100 ml

Dit deep-acting cleanser verwijdert effectief make-up en onzuiverheden. Daarnaast zijn verzorgende oliën die de huid verjongen en de gevoelige huid tegen uitdroging beschermen. De Cleomilk complex van werkzame stoffen hydrateert de huid en beschermt zachtjes de natuurlijke vochtbalans.

 • Reinigt de huid intensief van make up en onzuiverheden
 • Beschermt de huid tegen uitdrogen
 • Hydraterend
 • Bevordert de natuurlijke vetlaag

Gebruik:
Breng Replenishing Cleanser aan op een wattenpad en reinig uw gezicht, hals en decolleté. Verwijder restanten van de milk met de Hydro Mist Tonic. Is niet geschikt voor het verwijderen van waterproof make up.

Huidtype:
Geschikt voor ieder huidtype

Tip:
Breng na de reiniging een verzorgend product aan bijv. Nourishing Day Cream, Conditioning Night Cream, Supreme Moisture Elixer, Super Radiance Elixer, Lifting Eye Gel, Eye Contour Cream.

Ingrediënten: Hysopextract, Cleomilk (aloë vera, zwarte komijn en sesamoliecomplex), Macadamiaolie

 

Vetia_Floris_Hydra_Mist_Tonic_100_ml 

Vetia Floris
Hydra Mist Tonic 100 ml

Deze zachte tonic levert een revitaliserende boost van energie. De gunstige combinatie van Ajidew en Hysop verzorgt de gevoelige huid, beschermt tegen uitdroging en irritatie. Dankzij het praktische pompje, kan het worden gebruikt als een verfrissende spray - altijd en overal.

 • Intensief reinigend
 • Verzorgt de gevoelige huid
 • Voorkomt uitdroging en irritatie
 • Verhoogt de cellulaire zuurstofopname
 • Verbetert de huidstructuur

Gebruik:
Breng Hydro Mist Tonic aan aan op een wattenpad en reinig uw gezicht, hals en decolleté. Verwijderd restanten van de Replenishing Cleanser. 

Huidtype:
Geschikt voor ieder huidtype

Tip:
Breng na de reiniging een verzorgend product aan bijv. Nourishing Day Cream, Conditioning Night Cream, Supreme Moisture Elixer, Super Radiance Elixer, Lifting Eye Gel, Eye Contour Cream. 

Ingrediënten: Hysopextract, Gatuline RC Bio (van beuk knop), Ajidew ZN-100, druif, citroen en sinaasappel bio-extracten