Nora_Bode _OXYBI02_Light _therapyOXYBio² Licht Therapie is een non-invasieve behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van 5 kleuren LED licht nl: rood, oranje, groen, blauw en wit licht en zuurstofinhalatie van medicinale pure kwaliteit. Led staat voor Light Emitting Diode, kleine lampjes die een bepaalde kleur licht afgeven.

OXYBio² Licht Therapie maakt gebruik van de kracht van natuurlijk licht waardoor cellen sneller herstellen en verjongen. De klinisch bewezen behandeling levert een van de snelste en veiligste manieren om de zichtbare tekenen van: veroudering, acne en onzuiverheden, pigmentatiestoornissen, zonschade, roodheden, rimpels en fijne lijntjes, vale en rokershuis, littekens en wondgenezing gevoelige huidaandoeningen zoals rosacea, eczeem en psoriasis te veminderen.

OXYBio² Light Therapy is een pijnloze en ontspannende behandeling die geschikt is voor alle huidtypes. Gebruikmakend van lang gevestigde LED-technologie in combinatie met de producten van Absolute Effects is de behandeling een belangrijke ontwikkeling in de strijd onze huid er onberispelijk, jeugdig en gezond uit te laten zien!

Uw huid is ongelooflijk gehydrateerd, gevoed en stralend, roodheid en irritatie wordt gekalmeerd. Lichttherapie bevordert ook een gevoel van welzijn en helpt de stress en spanningen van het dagelijkse leven te verlichten!OXYBio² Light Therapy wordt aanbevolen voor:

  • Huidverbetering / Anti-aging
  • Zonschade
  • Acné en onzuiverheden, probleem huid
  • Rosacea, couperose en roodheden
  • Eczeem, psoriasis en dermatitis
  • Gevoelige huid
  • Wondgenezing en littekens

Herstel bevorderend na laserbehandelingen, peelings, microdermabrasie, cosmetische ingrepen, microneedling, zuurstofbehandelingen

De OXYBio² Light Therapy biedt u een nieuw scala aan behandelingen en kan op al onze apparatuur OXYjet Leo Basic, OXYjet Leo Cool en OXYjet Leo de Luxe worden aangesloten.
Voor meer informatie over led licht therapie klik hier

 

 


OXYBI02 Light Therapy Nora Bode OXYjet
 

 

 

Werking OXYBI02 Light Therapie met zuurstofinhalatie