Hightech-zuurstof-module voor de perfecte behandeling van gezicht en lichaam - zonder naalden, zacht, effectief en veilig! 

 NoraBode_OXYjet_zuurstofapparatuur_zuurstofbehandeling
 

Met de OXYjet LEO kan de beautyspecialist(e) gelijktijdig pure zuurstof en werkstoffen zonder naalden in de huid insluizen door middel van het Nora Bode gepatenteerde druksysteem. 

Gepulseerde zuurstofdruk transporteert betrouwbaar de werkstoffen in de diepe lagen van de huid, waar vervolgens een depot wordt aangemaakt en hun positieve effecten langdurig ontwikkelen kan. 

Alle OXYjet LEO modellen worden gemaakt in Duitsland en bevatten hoogwaardige zuurstofconcentratoren. Dit betekent dat de zuurstof die gebruikt wordt bij de zuurstofdrukinjectie verkregen wordt door een speciale filtratie uit de omgevingslucht. Door de inzet van anti-bacteriële- en virusfilters wordt een medicinale kwaliteit van pure zuurstof in een concentratie van 95% bereikt.  

Onze apparatuur werkt continue met pure, geconcentreerde zuurstof en biedt hiermee de maximale effectiviteit en efficiëntie.

 

 

De drie verschillende OXYJET LEO modellen voldoen aan de individuele eisen van medische praktijken en instituten. Ze onderscheiden zich enkel door de verschillende zuurstofmodules, maar alle zijn gebaseerd op dezelfde krachtige zuurstofconcentrator. Alle modellen hebbn de kernfunctie van de OXYJET, het gepulste zuurstofdrukinjectie-systeem zonder naalden.

Alle drie OXYjet LEO modellen voldoen aan de individuele eisen van de schoonheidsspecialisten en zijn gebaseerd op de hoogwaardige zuurstofstofconcentratoren gemaakt in Duitsland.

De OXYjet LEO DeLuxe is een nieuwe, krachtige zuurstof-multi-functie-eenheid die de professional alles biedt, om de huid zacht, effect en veilig mooier te maken.

HANDSTUKKEN EN FUNCTIES:
OXYClear_dieptereiniging OXYclear
Zuurstof-dieptereiniging


Pure, geconcentreerde zuurstof en OXYclear lotion reinigt de huid voorzichtig en grondig. Bio Blue Light werkt daarbij rustgevend en ondersteunt het anti-irriterende en bacterieremmende effect van zuurstof.
OXYdiamond_Zuurstof_Diamantpeeling
 OXYdiamond
Zuurstof-Diamantpeeling


Pure geconcentreerde zuurstof en Diamantpeel-opzetstukken met veschillende verschillende sterkten verwijderen verhoorningen en stimuleren de huid stimuleren. Voor een intensieve reiniging en regeneratie van de huid.
OXYjet_Gepulseerde_Zuurstofdrukinjectie
 OXYjet
Gepulseerde Zuurstofdrukinjectie


Met het gepulseerde drukinjectiesysteem en geconcentreerde zuurstof worden werkstoffen in de diepere huidlagen "ingesluisd", vormen daar een depot en kunnen zo hun werking optimaal ontplooien. Geheel zonder naalden!
OXYtone_Zuurstof_Facelifting
 OXYtone
Zuurstof- Facelifting 


Deze unique polyroterende massage in combinatie met pure geconcentreerde zuurstof en Bio Blue/Red Light stimuleert en verstevigd spieren en bindweefsel van de huid.

 

 
OXYtone_disk_zuurstof_Intensmassage 
 OXYtone disk
Zuurstof-Intensmassage 


Deze zeer intensief werkende massagekop met pure geconcentreerde zuurstof en Bio Red Light stimuleren het onderhuidsvetweefselen helpen bij het verstevigen van verslapte gezichtszones bijv. een dubbele kin.

 

 
CRYO2_Zuurstof_Koude_Lifting
 CRYO2
Zuurstof-Koude-Lifting


De combinatie van kou en pure geconcentreerde zuurstof en werkstofampul liften de huid, verminderen zwellingen en ontstekingen. Het resultaat is een een fijnere poriën, een gezonde teint met gelifte contouren.

 

 
OXYspray_Zuurstof_Spraybehandeling
 OXYspray
Zuurstof-Spraybehandeling


Deze zachte zuurstof-werkstoffen-spraystraal vermindert irritaties na microdermabrasie, microneedling of laserbehandeling en versnelt het genezingsproces van de huid.

 

 
OXYjet_body_Gepulseerde_Zuurstofdrukinjectie_voor_het_lichaam 
  OXYjet body
Gepulseerde Zuurstofdrukinjectie voor het lichaam 

Met de lichaamskop kunnen figuur vormende werkstofconcentraten samen met zuurstofdrukinjectie diep in de huid ingesluisd worden. Voor mooiere strakkere contouren en een stevige huid. 

 

 
OXYtone_disk_Body_Zuurstof_Intensief­massage_voor_het_lichaam
 OXYtone disk Body
Zuurstof- Intensief­massage voor het lichaam


Deze zeer intensief werkende massagekop, pure geconcentreerde zuurstof en Bio Red Light stimuleren het onderhuidsvetweefsel en helpen bij het verstevigen van verslapte lichaamscontouren.

 

 
OXYtone_Roller_Ontslakkende_lymfedrainage_zuurstofmassage_lichaam 
 OXYtone Roller
Ontslakkende/lymfedrainage zuurstofmassage voor het lichaam 


Pure geconcentreerde zuurstof met een speciaal voor de behandeling van benen en armen gevormde applicator met Bio Blue/Red Light bevorderen de lymfedrainage en zorgen voor een egale huid.

 

 
 
 

 

 
 
 

 

 

 

OXYClear Dieptereiniging met Bio Blue Light

 

Gepatenteerde zuurstofdrukinjectie

 

OXYTone Bindweefselmassage met Bio Blue en Bio Red Light
OXYSpray hydratatie van de epidermis

 

OXYCryo2 Cold Lifting met pure zuurstof 


OXYDiamond Peel met pure zuurstof