Nora_Bode_OXYjet_LogoOXYJET- hét concept 

Individueel afgestemde werkstofconcentraties worden op de huid aangebracht en met gepulseerde zuurstof diep in de huid "ingesluisd" - zonder naalden, voorzichtig, effectief en veilig! 

Alle cosmetische probleemgebieden kunnen zo vrij van pijn of bijwerkingen behandeld worden. Naar gelang huidconditie en/of huidpro-bleem worden met de speciaal door Nora Bode ontwikkelde producten behandeld bijv. rimpels en fijne lijntjes, pigmentatie, onzuiverheden, verslappingen etc. Daarbij werken de, diep in de huid ingebrachte concentraten langdurig als depot en wordt de huid gelijktijdig met pure zuurstof voorzien voor een frissere, jongere uitstraling. 


De manier waarop de speciale producten in de diepe lagen van de huid komen is geheel natuurlijk:
Het gepulste zuurstofdruksysteem "OXYjet" transporteert de op de huid afgestemde werkstoffen via de natuurlijke celruimtes "biomatrix" diep in de huid, zonder het huidweefsel te beschadigen. Al in 1997 heeft het internationaal gerenommeerde Fraunhofer-Institut für Biomedical Techniek in St. Ingbert de druk die gebruikt wordt bij de OXYJET-behandeling op menselijk huidweefsel getest. Hiervoor is een NORA BODE concentraat op de huid aangebracht en met verschillende druksterkten "ingesluisd" en vervolgens de huid onderzocht. Na deze tests, is de gepulseerde druk van de zuurstofdrukinjectie zodanig vastgezet dat hierdoor concentraten diep in de huid kunnen indringen en er een langdurig en effectief depot aangemaakt wordt - geheel zonder injecties of naalden.

De luchtkwaliteit wordt steeds slechter en de luchtvervuiling heeft een zeer negatieve invloed op de conditie van onze huid. Tekenen van gebrek aan zuurstof zijn, een verminderde celstofwisseling en bloedcirculatie waardoor een vroegtijdige veroudering van de huid en huidcellen ontstaat. De huid heeft een doffe, vale teint. Met de Nora Bode OXYjet zuurstofbehandeling herstel je de schade die luchtvervuiling aan de huid heeft aangericht. Ook is pure zuurstof een essentieel onderdeel is voor de energievoorziening van ons lichaam en celstofwisseling. Onze OXYjet apparatuur genereert zelfstandig 95% pure zuurstof van medische kwaliteit. Certificering hiervoor is voorhanden. 

Medische studies:
Ons systeem is uitvoerig medisch getest door het Fraunhofer Institut für Biomedizinische Technik te St.Ingbert Duitsland, onder andere de druk en hoe snel onze cosmetische formuleringen de basaalcellenlaag bereiken zijn getest.

Eind 2007 heeft het wereldwijd gerenomeerde instituut Cornwall Dermatology Research, Pensinula Medical School te Truro Engeland, ons zuurstofdrukinjectiesysteem geleend om een studie te kunnen verrichten naar basaalcellencarcinomen. Hierbij is gebruikt gemaakt van het medicijn Topical Methyl Aminolevulinate. Gebleken is door het gebruik van het Nora Bode OXYjet zuurstofdrukinjectiesysteem dit medicaat 3x zo snel in een basaalcellencarcinoom geplaatst kan worden, waardoor een effectievere bestrijding mogelijk is. Beide medische studie zijn voorhanden!

Het NORA BODE Beauty Concept biedt arts, huidtherapeute en schoonheidsspecialiste een unieke en gepatenteerde behandelingsmethode. Met de Nora Bode OXYjet apparatuur kunnen 28 verschillende behandelingen worden doorgevoerd. Daarnaast sluit de OXYjet zuurstofbehandeling ook goed aan na:

 • Laserbehandelingen
 • Cosmetische ingrepen
 • Diverse soorten peelings
 • Microdermabrasie
 • Microneedling
 • Ultrasone behandelingen
 • Hoogfrequentiebehandelingen
 • OXYBI02 Light Therapy

 

Nora_Bode _OXYjet _Basic_Cool,_DeLuxe_zuurstofbehandeling 

Nora Bode OXYjet zuurstofapparatuur bestaat uit 3 uitvoeringen:

 • OXYjet Basic met 3 functies: zuurstofdrukinjectie, spray en zuurstofinhalatie
 • OXYjet Cool met 5 functies: zuurstofdrukinjectie, spray, cryo, diamond peel en zuurstofinhalatie
 • DeLuxe met 8 functies: zuurstofdrukinjectie, spray, cryo, diamond peel, dieptereiniging met Bio Blue en Bio Red LowLevelLaser, bindweefselmassage met Bio Blue en Bio Red Low Level Laser, zuurstofinhalatie
  Voor meer informatie neem contact met ons op

 

Nieuwste innovatie: OXYBI02 Light Therapie met zuurstofinhalatie:
OXYBio² Licht Therapie is een non-invasieve behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van 5 kleuren LED licht nl: rood, oranje, groen, blauw en wit licht en zuurstofinhalatie van medicinale kwaliteit. Led staat voor Light Emitting Diode, kleine lampjes die een bepaalde kleur licht afgeven. 
Voor meer informatie neem contact met ons op
 Nora_Bode_OXYBI02_Light _herapy
 

De speciaal voor de OXYjet zuurstofapparatuur / zuurstofbehandeling ontwikkelde NORA BODE serums en concentraten, zijn zorgvuldig op de penetratie, verdraagzaamheid en natuurlijke werkzaamheid getest. Vrij van geur- en conserveringsstoffen en compatibel met pure zuurstof van medicinale kwaliteit 95%.

Wij adviseren uitsluitend de door ons, uitvoerig geteste en compatibele serums te gebruiken om lichamelijke klachten te voorkomen. Zuurstofdrukinjectie brengt het serum in de basaalcellenlaag en dieper, vormt hier een depot waaruit de huid zich kan regeneren. Eind 2007 is dit in een klinische studie naar de bestrijding van basaalcellencarcinomen door het Medical Institute, Cornwall / Engeland, opnieuw bevestigd.

De Nora Bode productlijnen: Absolute Effects, BEAUTY-TOX, Ceromone, INtact en Specials zijn speciaal ontwikkeld voor de diverse applicaties en effectieve behandeling van de verschillende huidcondities en –problemen. Het uitvoerige Nora Bode OXYjet zuurstofprogramma omvat reeds 28 verschillende behandelingsmogelijkheden en bevatten dezelfde werkstoffen als de verzorgende bijbehorende producten ter optimalisatie van het resultaat. Voor meer informatie neem contact met ons op

 

 

 
 

Nora Bode OXYjet zuurstofbehandeling met OXYBIO2 Light Therapie

 

Nora Bode OXYjet zuurstofbehandeling